What's on my face- Monday edit

ponedeljek, januar 12, 2015



Spet je ponedeljek. Ampak čeprav je tudi zame to delaven dan, ga ne sovražim kot večina ljudi. Pravzaprav se ga razveselim. Je nek začetek, začetek novega tedna, novih 7 dni, polnih dobrih priložnosti. In vsekakor je po spočiti nedelji, ponedeljek zame najbolj produktiven dan. Da si ga pa še malce dodatno polepšam, danes nosim posebno šminko. Seveda v rdeči barvi.

Vse skupaj se je začelo z nanosom moje trenutno naj kreme La Roche Posay Hidreane Legere. Zadnje dneve imam zaradi nove nege, res lepo kožo, ki ne potrbuje polnoprekrivne podlage, zato uporabljam L'orealov Nude magique Eau De Teint, res lahka podlaka, ki je nekje srednje prekrivna. Me pa jezi ime odtenka, ki je porcelan, ampak je to daleč od resnice. Odtenek je recimo malce temnejši od Bourjouis Healthy mix v odtenku 51. Potem poskušam zakriti moje trmaste temne podočnjake z Collection Lasting perfection concealer-jem, ki je najnovejša pridobitev v moji make up zbirki. In morem priznati, da mi je všeč. Vse skupaj fiksiram z Rimmel Stay matte komapktnim pudrom v odtenku Transparent. Na vrsti je senčenje, z NYX blushem v odtenku Taupe, res naredi super sence na obrazu. Končno sem našla nekaj, kar ni oranžno, ampak prej malce proti sivi. Torej res lepa hladna rjava barva. Da mojim ličkom dodam malo življenja uporabljam zadnje dneve še eno novo pridobitev in sicer Milani baked blush v odtenku Luminoso, ter Essence Sooglow osvetljevalec v Bright Up Your Life odtenku. Ko je podlaga končana se preselim na oči. Rahlo jih zasenčim z Essence četvorčkom senčil v odtenku To Die For, ter z Make up Factory eyeliner-jem naredim obrobo pri trepalicah. Da dodam piko na I očem, so potrebne še trepalnice in moja trenutno naj maskara Dior Iconic Overcurl. Po  tehnem premisleku na ustnice dodam malce rdeče barve. Mojo naj barvo. Za to sem uporabila Dior šminko v odtenku 999.

S čim si boste pa ve polepšale ponedeljek?
A.


___________________________________________________________________________________________________________

[Eng]It's Monday again. And somehow I don't hate that day like a lot of people do. Yes I am going to work today, but I feel happy that it's a new week. A new 7 day of opportunities. To cheer up a little this day the red lips are must! And the lipstick I am wearing it's perfect. So lets see what make up I choose for today.

I always start my make up with a good moisturizer in this case that would be La Roche Posay Hydreane Legere. And because I changed all my cleansing routine I have a little better looking skin, so I don't need a full coverage foundation. And I just love how light L'oreal Nude Magique Eau De Teint is. It's like medium coverage, but such a light feeling on the skin. The shade is in Porcelan, but it's not really the lightes shade in my collection. Then I try to cover my horrible dark undereye circles, and for that I use my new Collection Lastnig Perfection concealer in Light. Then it's time to set everything, and for that I love Rimmer Stay Matte powder in Transparent. I finnaly discover perfect shadow shade for my pale skin and it's famous NYX blush in Taupe. Perfect tone, for creating shadows on face. To bring a little life to my cheeks I use my newest blush Milani Baked Blush in Luminoso and Essence Sooglow highlighter in Bright Up Your Life. Then I am done with my face and I move on to my eyes. I just contour a little with Essence Quatrro eyeshadow palette in To Die For. Then I try to do a winged eyeliner with Make Up Factory Liquid Eyeliner. And the eye look is never really finished without my favourite mascara and that would be Dior Iconic Overcurl. After some thinking I decided to go with a red lips. My favourite colour. And for that I used my beloved Dior lipstick in 999.

I would love to know what would you use to cheer up this Monday?
A.



You Might Also Like

16 Comments

  1. Wow your foundation / BB looks flawless!!

    Josie XOXO
    Fashion Mumblr

    OdgovoriIzbriši
  2. Res maš lepo polt! Kje si pa collection concealer kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Fotoaparat še naredi svoje.
      Dobila sem ga iz Londona. Mislim, pa da ga lahko naročiš na Bootsinternational.

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Kolikor se je po blogih pisalo o njem, ni tako dober. Edino kar mi je všeč je občutek, ker je res lahek.

      Izbriši
  4. iii imaš lepe slike :) nisem vedela da omehča kožo če slikaš z portret- sem videla na FB. Kožo imaš še lepšo v živo, kolker sem nazadnje videla ;P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni full. Se pore sploh ne vidijo recimo :)
      Hvala Sara. Upam, da se čimprej dobimo na kavici :)

      Izbriši
  5. Lepa:)) Super izdelke si uporabila. Rimell Stay Matte je moja stalnica. Luminoso je odličen odtenek! NYX Taupe imam pa že tako dolgo na wish listi, da ga res že moram kupiti:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NYX Taupe je res super. In vsi ostali izdelki.
      Hvala.

      Izbriši
  6. Čudovita si in strinjam se s ostalimi - tvoja polt je res lepa. <3
    Meni je NYX Taupe tudi super, bi pa ful mela tale korektor. :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Same super izdelke si uporabila, res lep mejkap :)

    Me na eno ameriško igralko spominjaš, pa se ne morem spomnit njenega imena :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Rimmel je zakon =) ravno imam na Salmi nekaj stvari v košarci!

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe